المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : How will developer Fix the bug !!!!! - gmda gdn



A7med Baraka
01-12-2009, 07:30 PM
#include <stdio.h> (http://www.barakasoft.com/vb)


#define LAST 10

int main()
{
int i, sum = 0; (http://www.barakasoft.com/vb)


http://us.mg1.mail.yahoo.com/ya/download?mid=1%5f196981%5fACd9v9EAAT%2foSEVSOgmfpQ3xHko&pid=2.2&fid=Inbox&inline=1 (http://www.barakasoft.com/vb)


for ( i = 1; i < = LAST; i++ )
{
sum += i;
}

/*-for-*/
printf("sum = %d\n", sum);
return 0;
} (http://www.barakasoft.com/vb)

(http://www.barakasoft.com/vb)







?














?
















?




















?














?



And the developer fixes it this way (http://www.barakasoft.com/vb)

















!















!



















!






















!














#include stdio.h;
#define LAST 10

int main()
{
int i, sum = 0; (http://www.barakasoft.com/vb)


/*
(http://www.barakasoft.com/vb)

http://us.mg1.mail.yahoo.com/ya/download?mid=1%5f196981%5fACd9v9EAAT%2foSEVSOgmfpQ3xHko&pid=2.3&fid=Inbox&inline=1 (http://www.barakasoft.com/vb)

*/
(http://www.barakasoft.com/vb)

for ( i = 1; i < = LAST; i++ )
{
sum += i;
}

/*-for-*/
printf("sum = %d\n", sum);
return 0;
} (http://www.barakasoft.com/vb)

كونان
01-15-2009, 09:14 PM
هى الترجمه هتنزل امتى ؟؟
مش فاهمه اى حاجه بس شكلها كده خريطه لكنز ودى الشفرة بتعته